Select a category or branch

First step
Second step
Show search results

Last additions. 30 companies found.


Rosendal en Kramer Communcatie

Wetsinge
Full service communicatiebureau

Dipos Producties

Grubbenvorst
CD en DVD replicatie, producties, totaal verzorging incl. verpakkingen en logistiek.

Marked Media

Amersfoort
Marked Media is gespecialiseerd in audiovisuele communicatie voor bedrijven. Het bedrijf biedt een breed scale aan diensten en producten aan, van concept tot en met uitvoering, zoals commercials, bedrijfs- en voorlichtingsfilms, event registraties. De projecten kunnen voor alle soorten media worden opgeleverd, waaronder broadcast, gebruik op web

Huizer Media Gateway

Dirksland
Media in de breedste zin van het woord en de verschillende media met elkaar verbinden. VoIP, ICT, DTP en TV.

MediaPlatoon

Amsterdam
Media Platoon, is een ervaren cross-media (Xmedia) communicatiebureau gevestigd in Amsterdam. Wij zijn experts in het creëren en implementeren van geavanceerde Xmedia communicatie die de beleving van uw merk of organisatie verrijkt en uitnodigt tot een persoonlijke dialoog.

ZIEN Producties

Breda
ZIEN Producties maakt inhoudelijk sterke producties in een mooie vorm verpakt. Bedrijfsfilms, trainingsvideo's, educatieve films, woningvideo's, camerawerk.

3DAdvertising

Purmerend
3D Adverteren op locatie De laatste jaren zijn er weinig echt vernieuwende technieken op de markt gekomen om instore te adverteren. De komst van de flatscreens was een uitkomst, aangezien de schermen makkelijker geplaatst konden worden, door hun beperkte diepte.

Virtual Events

Purmerend
Virtual Events is het antwoord voor al uw audiovisuele toepassingen. Onze specialisten denken graag mee over de invulling van uw evenement en ook voor het huren van verschillende audiovisuele apparatuur bent u bij Virtual Events aan het juiste adres.

The Galaxy Drive-in Show

Delft
Gaat u binnenkort een feest geven, dan bent u bij ons op het juiste adres. Al vanaf 1995 is The Galaxy Drive-In Show actief op het gebied van het organiseren van feesten en partijen, of het nu gaat om een gezellige verjaardag, een bedrijfsfeest of die lang verwachte bruiloft.

J.C. Sound & Light

Delft
Al jaren is J.C. Sound & Light het vertrouwde adres voor alles op het gebied van licht en geluidsverzorging.

DTA Systems BV

Leiden
DTA Systems is al meer dan 15 jaar toonaangevend op het gebied van DVD/CD duplicatie, replicatie en archivering. Sinds de start van de activiteiten in 1991 heeft DTA Systems een veelheid van klein- en grootschalige duplicatie- en archiveringsprojecten verzorgd met een grote verscheidenheid.

Mediasaloon

Zeewolde
De meest muzikale studio van Nederland! Voor bands, jingles, commercials, games, maar ook vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes!

Studio05 - Studio 05

Amsterdam
Bureau voor Mediaproductie en Videovormgeving. Reclame, commercials, 2d/3d animatie en bedrijfsfilms.

Pieter Smit Media B.V.

Amsterdam
Pieter Smit Media B.V.: Ontwerp en productie van maatwerk websites & websoftware. Pieter Smit Media B.V. is een internetbureau uit Amsterdam dat webtoepassingen bedenkt en ontwikkelt voor organisaties die meer willen ondernemen met internet.

Ebbers Media

Lichtenvoorde
Een klein maar verrassend professioneel ontwerp bureau met een ruime ervaring in het presenteren van uw organisatie. Technisch en creatief sterk. Van website tot Bedrijfsfilm. Ebbers media is uw professionele partner voor websites, grafisch ontwerp en videoproducties.

DVD videoproducties

Lichtenvoorde
DVD bedrijfsfilm produceert audiovisuele video producties en presentaties van uw bedrijf. Wij staan voor betaalbare videoprodukties, bedrijfsvideo, videoreportages en videoproducties en bedrijfspresentaties

Contrast Media Duplications BV

Amerongen
Multimedia Services, Multimedia Design, Multimedia Producties

NiceTimeMovie.nl

Westhoek
NiceTimeMovie is een online videotheek, waar je een film of documentaire kunt selecteren en direct fullscreen op je PC of TV kan bekijken. Downloaden is dus niet nodig. De film blijft 24-uur beschikbaar en kan 10 keer opnieuw worden opgestart.

Mediacontact

Warmenhuizen
Uitgevers en drukkerijen portaal met heel veel informatie en contactgegevens danwel tarief informatie

Opnamestudio Davis Music & Entertainment

Leeuwarden
Opnamestudio, Recording studio voor cd, dvd, commercials, voice over. Ook mogelijkheid voor Vrijgezellenfeesten tot 18 personen voor cd opname. Studio zit tussen Leeuwarden, Sneek en Heerenveen in het friese plaatsje Wytgaard

Orientation Travel Productions

Amsterdam
Het doel van Orientation travel productions is het creëren van originele, professionele en boeiende media producties die zijn gemaakt tijdens of geïnspireerd zijn door reizen.

JoRo Productions

Alkmaar
Een film moet vanaf de eerste seconde de aandacht van de kijker grijpen zonder deze vervolgens nog los te laten. Met onze frisse kijk en creatieve achtergrond proberen wij uw film tot iets unieks te maken.

Infothuis TV

Den Haag
InfoThuis TV is een communicatieplatform met daarop nieuws in de InfoNieuwsbalk, InfoThuis teletekst en diverse programma's als Woonideeen, Uw Mening, Rondje Regio, Werken & Leren en Autoidee.

TekstAtelier

Wijk en Aalburg
TekstAtelier® - Full Service Reclamebureau voor Tekst (advertorials & journalistiek), Opmaak, Ontwerp en Presentaties.

hoeve productions

Utrecht
audiovisuale productie bedrijf.

Vertaalbureau Ecrivus International V.O.F.

Maastricht-Airport
Vertaalbureau Ecrivus International levert vertalingen van topkwaliteit in alle talen tegen zeer concurrerende tarieven. Vertalingen in onder andere Frans, Nederlands, Spaans, Engels, Duits, Italiaans, Portugees, Noors, Zweeds, Fins, Deens, Arabisch, Pools, Russisch, etc. Bezoek onze nieuwe website http://www.ecrivus.com voor een gratis en vrijbl

Glasbakproducties

Maastricht
Een jong en innovatief videoproductiebedrijf, voor al uw bedrijfsfilms, registraties, reclames, enz. Verder gespecialiseerd in web-tv, en producent van studenten tv Maastricht (www.stuvi.nl).

DeCDPerserij.nl

Enkhuizen
De Voordeligste cd perserij van Nederland. Dagelijk bedienen wij tal van klanten uit de muziekindustrie en het MKB.

Fides Videoproducties

Eindhoven
Fides Videoproducties verleend diensten voor zowel de zakelijke als particuliere markt

NLtronics

Oudenbosch
Wij leveren audio, video en presentatie oplossingen met gebruikers die te vinden zijn in private en/of zakelijke sectoren en denken met u mee om een optimale audiovisuele invulling te geven aan uw ruimte..
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

The fast and simple way to find companies and organisations in every region of Netherlands

register today