Company address:

Reynaarde Personeelsdiensten

Velperschans 5
3432 EV Nieuwegein
Netherlandswww.reynaarde.nl

Company information:

Trainen, coachen en advies
Heeft u zich ooit afgevraagd waarom de ene medewerker succesvoller is dan de andere? Wij doen niet anders! De bundeling van de kwaliteit en motivatie van elke individuele medewerker bepaalt namelijk het succes van uw onderneming. Talentontwikkeling – in het licht van uw organisatiedoelen - is volgens Reynaarde dan ook dProduct- and service offerings:

Als werkgever verlangt u een energieke inzet en een flexibele werkhouding van hun medewerkers. Daarnaast wordt gevraagd om een actieve bijdrage aan de belangen en resultaten van het bedrijf.
Werknemers stellen zelf ook steeds hogere eisen aan hun werk en streven naar ontwikkeling en ontplooiing. Zij willen geïnspireerd, creatief en vitaal kunnen werken en leven. Keuzes maken vanuit eigen kwaliteiten, drijfveren en verlangens is daarom belangrijker dan ooit.

Reynaarde Personeelsdiensten kan u helpen bij de keuzes die gemaakt moeten worden. Dit doen wij voor het management, de medewerkers en de starters op de arbeidsmarkt:

Adviseur voor het management van organisaties bij effectief functioneren, loopbaanontwikkeling en mobiliteit van medewerkers

Coach voor medewerkers die optimaal en met plezier willen werken, die zich verder willen ontwikkelen of die er alles willen uithalen wat er in zit. Hierbij kan de focus liggen op de volgende stap in de carrière oftewel hogere functie, een zijstap maken oftewel andere functie, optimaliseren van het functioneren in de huidige functie.

Beroepskeuzenadviseur voor studenten en starters die aan het begin van hun carrière staan en die hierbij gefundeerde keuzes willen maken

De loopbaantrajecten van Reynaarde Personeelsdiensten worden op uw vraag toegesneden en zijn individueel, groepsgewijs en soms beide. Zowel bij de coaching als de bij de beroepskeuzenadviezen maken we gebruik van testen. Afhankelijk van de vraag worden er testen voor u geselecteerd.