Company address:

HelloFlex People

Julianalaan 1
1213 AP Hilversum
NetherlandsCompany information:

HelloFlex People, backoffice uitzendbureau voor intermediairs in de flexbranche.Product- and service offerings:

In 2008 is HelloFlex People opgericht, met de bedoeling personeelsintermediairs in de flexbranche te ontzorgen met haar dedicated backoffice services, innovatieve software en kennistrainingen. Hiermee is HelloFlex People de eerste partij die zich met haar software en services alléén op intermediairs richt.
Inmiddels is HelloFlex People uitgegroeid tot een gevarieerde groep specialisten, bestaande uit mensen die zelf jarenlang bij een uitzendbureau gewerkt hebben. Hierdoor weten we als geen ander wat je als intermediair nodig hebt om je werk goed te doen.

De intelligentie van HelloFlex software helpt ons onze dienstverlening te versterken en de middelen om jou te ontzorgen steeds verder te verfijnen. Als aangesloten intermediair profiteer jij mee van het succes van HelloFlex group.

We zien onszelf graag als ervaren en toegewijde backoffice specialisten, die iedere dag klaar staan om jou van deskundig advies en de beste service te voorzien. HelloFlex People works for you!
HelloFlex People richt zich uitsluitend op intermediairs in de flexbranche. Dat betekent dat wij nooit rechtstreeks zaken doen met opdrachtgevers. Daarmee onderscheiden wij ons van alle andere backoffice service bureaus die ook rechtstreeks zaken doen met jouw opdrachtgevers.