Company address:

vislokaal

3768
3768 Soest
NetherlandsCompany information:

Vislokaal is jouw place-to-go als het gaat over vis. Shop je verse vis online en bekijk onze versafdeling, zeevruchten collectie, gerookte vis en conserven. Leer van alles over vis en kook samen met Vislokaal de sterren uit de Zee!Product- and service offerings:

Vislokaal is jouw place-to-go als het gaat over vis. Shop je verse vis online en bekijk onze versafdeling met seizoensgebonden producten.

Ontdek onze handgefileerde filets, hele vis of premium loins. Onze filets zijn even groot en dik en komen van de beste cuts van een vis. Denk hierbij aan de rugfilets en loins. Rechtstreeks uit de Noordzee en Atlantische oceaan.

Slurp sjiek de friemel Gillardeau’s of Zeeuwse oesters weg onder het genot van een bubbeltje of bekijk onze Lobster & Friends. Warm en koud gerookte producten delicatessen producten.

Verder Keukengerei, boeken, visspecerijen. Vis uit blik!, Portugese salt flakes, extra Virgin olijfolie, kits om vis te ontschubben, kits om vis in stukken te snijden. Alles over vis roken en rookovens, you name it.

Leer van alles over vis en bekijk onze recepten en bereidingswijzen. Zo kook ook jij samen met Vislokaal de sterren uit de Zee!