Lijst van bedrijven

Alternatieve geneeswijze o.a. homeopathie Den Bosch. Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een voorkeurspositie in qlik.nl

Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een gratis positie in qlik.nl. Alternatieve geneeswijze o.a. homeopathie, acupuntuur, reiki, homeopaat. Den Bosch.


Gezonde zaken


Gezonde zaken is een praktijk voor complementaire en alternatieve geneeskunde te Den Bosch. Gespecialiseerd in natuurgeneeskunde, fytotherapie (kruidengeneeskunde), bloesemtherapie, reinigingskuren en voedingsadviezen op maat.

www.gezondezaken.nl

Karoena

Karoena is een praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie en Coaching met diverse behandelmethoden als Rebalancing, massage, natuurgeneeskunde en reinigingskuren. De persoonlijke begeleiding is erop gericht je dichter bij jezelf te brengen, meer in contact met wie je van oorsprong bent.


www.praktijkkaroena.nl

Benoe

Praktijk voor chakra en aura heling, energetisch lichaam en ademtherapie, zingeving en bewustwording. Eenwording van lichaam en geest.


www.johnvanboxtel.nl
Smokefree

Smoke Free is gespecialiseerd in softlasertherapie. Vele rokers - waaronder zware rokers — stoppen al na één behandeling met roken. Ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid en overgewicht worden tot een minimum beperkt. Wij werken met gediplomeerde therapeuten en als uw polis het toelaat is 75% vergoeding van zorgverzekeraar mogelijk.

www.smokefree.nl
Interzorg Thuiszorg BV


Interzorg Oss is een particuliere thuiszorgorganisatie, die sinds 1987 een goede naam heeft opgebouwd in Noord-Brabant, Gelderland en Noord-Limburg. Wij zijn deskundig op het gebied van thuiszorg en staan garant voor een goed advies.

www.interzorgthuiszorg.nl
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3
  • 1
  •   
  •   

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding