Lijst van bedrijven

Alternatieve geneeswijze o.a. homeopathie Dordrecht. Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een voorkeurspositie in qlik.nl

1
Finitro
Alternatieve geneeswijze o.a. homeopathie Dordrecht

Finitro

Finitro Forte wordt beschouwd als middel voor het behoud van soepele gewrichten mede door de aanmaak, opbouw en het behoud van kraakbeen. Finitro Forte met o.a. Collageen Type 2, Hyaluronzuur, Glucosamine, Chondroïtine, MSM en kruiden .

Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een gratis positie in qlik.nl. Alternatieve geneeswijze o.a. homeopathie, acupuntuur, reiki, homeopaat. Dordrecht.


Bodily Wellness

Bodily is een Nederlandse onderneming die actief is op het gebied van masseren. Naast het masseren worden er producten verkocht van hoog niveau. Onder andere verkopen wij Silicium Life Aid Drops.


www.bodily.nl/silicium/index.htm
De ZonneKoningin

Praktijk voor Voetreflexzonetherapie,Reiki behandelingen en Reiki cursussen. Stoelmassage zowel voor particulieren als bedrijven.

www.rvkano.nl
Smokefree

Smoke Free is gespecialiseerd in softlasertherapie. Vele rokers - waaronder zware rokers — stoppen al na één behandeling met roken. Ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid en overgewicht worden tot een minimum beperkt. Wij werken met gediplomeerde therapeuten en als uw polis het toelaat is 75% vergoeding van zorgverzekeraar mogelijk.

www.smokefree.nl
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3
  • 1
  •   
  •   

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding