Lijst van bedrijven

Alternatieve geneeswijze o.a. homeopathie Haarlem. Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een voorkeurspositie in qlik.nl

5
Your Coach
Alternatieve geneeswijze o.a. homeopathie Haarlem
Your Coach

Your Coach ondersteunt en begeleidt zowel mensen die hun capaciteiten willen vergroten, versterken en/of verbeteren (dmv coaching)als mensen met psychische klachten (psychosociale therapie).

Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een gratis positie in qlik.nl. Alternatieve geneeswijze o.a. homeopathie, acupuntuur, reiki, homeopaat. Haarlem.


Brain-Fit


Neurofeedback training i.c.m. coaching en PNEI voor het verhelpen van o.a. stress en burn out! Locaties: Hillegom en Amstelveen/Amsterdam-Buitenveldert

www.brain-fit.nl
DigiBach


DigiBach biedt een natuurlijke, laagdrempelige oplossing voor de uitdagingen van de moderne maatschappij. Want juist in deze tijd, waarin de natuur steeds meer op het tweede plan komt te staan, kan deze toegankelijke natuurzorg je net dat steuntje in de rug geven. Om meer in evenwicht te zijn en sterker in het leven te staan.

www.digibach.nl
YAN WO BV


YAN WO BV Edible Bird's Nest, Import/export, marketing and delivery of premium grade Edible Bird's Nests.

www.yanwo.nl
MassageHaarlem

Sportmassage, Ontspanningsmassage, Shiatsu-massage, Triggerpoint therapie en Sportcoaching

www.massagehaarlem.nl
Smokefree

Smoke Free is gespecialiseerd in softlasertherapie. Vele rokers - waaronder zware rokers — stoppen al na één behandeling met roken. Ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid en overgewicht worden tot een minimum beperkt. Wij werken met gediplomeerde therapeuten en als uw polis het toelaat is 75% vergoeding van zorgverzekeraar mogelijk.

www.smokefree.nl
Zaak voor Gezondheid
Graaf Willemlaan 50, 2114 DD


energetische behandeling, inzicht en advies, waardoor heling op fysiek en/of emotioneel niveau plaatsvindt.

data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3
  • 1
  •   
  •   
  •   

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding