Lijst van bedrijven

Oogheelkundige chirurgie Leiden. Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een voorkeurspositie in qlik.nl

2
Oogheelkundige chirurgie Leiden
Kloes Optiek Eye Clinic


Kloes Optiek is als optiek bedrijf opgericht in 1953 in anno 2004 uitgegroeid tot een organisatie van 28 personen. De missie van het bedrijf is om alles te doen op het hoogst haalbare niveau, kortom de beste willen zijn.
3
Oogheelkundige chirurgie Leiden
Refractie Chirurgisch Centrum

Uw ogen zijn misschien wel uw belangrijkste zintuig. Om die reden bent u uiterst voorzichtig met uw ogen.
5
Oogheelkundige chirurgie Leiden
gereserveerd Care Vision

De klinieken van CARE Vision in Amsterdam en Rotterdam behoren tot de modernste centra voor refractieve oogchirurgie in Europa. De behandelcentra zijn geheel gebouwd en ingericht op basis van jarenlange ervaring in het behandelen van mensen met veel voorkomende oogafwijkingen.

Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een gratis positie in qlik.nl. Oogheelkundige chirurgie. Leiden.


Vision Clinics  BV

Vision Clinics BV

VisionClinics is in Nederland hét centrum op het gebied van refractieve oogchirurgie. VisionClinics biedt alle behandelmethoden aan: van laserbehandelingen tot contactlensimplantatie.


www.visionclinics.nl
Sappies Holding B.V.


Wij zijn een kleine organisatie, die kleine groepen mensen met o.a. oogafwijkingen begeleid naar Istanbul, om daar de voor hun beste laser -behandeling na grondig onderzoek van de oogarts zelf, te laten ondergaan.

www.sappiesooglaseren.nl
Opticaforma international b.v
Opticaforma international b.v


Optica Forma International bemiddelt bij ooglaserbehandelingen in Istanbul/Turkije. Door de ervaring van vele klanten hebben wij ons kunnen specialiseren in het geven van duidelijk advies, het organiseren van pakketreizen en natuurlijk het begeleiden van onze klanten tijdens deze belangrijke gebeurtenis.

www.opticaforma.com
Rijnzicht Oogkliniek


Verder zonder bril of contactlenzen "Onze doelstelling is om mensen met een refractieafwijking zo goed mogelijk te kunnen helpen door de nieuwste laser- en lenstechnologie toe te passen en verder uit te breiden.

www.rijnzichtoogkliniek.nl
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding