Lijst van bedrijven

Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een gratis positie in qlik.nl. Alternatieve geneeswijze o.a. homeopathie, acupuntuur, reiki, homeopaat. Nimeguen.


Prostop Therapie BV

Prostop Therapie BV

Met minimale ontwenningsverschijnselen, geen lichamelijke behoefte, Prostop als grootste organisatie erkent en werkt alleen met gediplomeerde en ervaren therapeuten. Gevestigd door heel Nederland. Wetenschappelijk bewezen de beste !


www.prostop.nl
Esprit Homeopathie

praktijk voor klassieke homeopathie, gevestigd in het Augustinusgebouw aan de Graafseweg te Nijmegen voor zowel acite ziektes als chronische klachten. consult op afspraak

www.esprithomeopathie.nl
AMRC Counselling

Begeleiding en ondersteuning bij relaties, rijangst en rouw- en verliesverwerking

www.amrc.nl
Homeopathiepraktijk E. van Dam


Homeopathie praktijk E. van Dam, Esther van Dam is een erkende homeopaat, aangesloten bij de NVKH, en kan putten uit een ruime ervaring. Esther houdt praktijk in Valburg/ Overbetuwe nabij Elst en in Doetinchem.

www.evandam.nl
Nova Nutria
Nova Nutria

Gezonde voedingssupplementen voor een kwalitatief beter leven.
Smokefree

Smoke Free is gespecialiseerd in softlasertherapie. Vele rokers - waaronder zware rokers — stoppen al na één behandeling met roken. Ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid en overgewicht worden tot een minimum beperkt. Wij werken met gediplomeerde therapeuten en als uw polis het toelaat is 75% vergoeding van zorgverzekeraar mogelijk.

www.smokefree.nl
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3
  • 1
  •   
  •   

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding